dimarts, 4 de setembre del 2007

LA PRIMERA

Pues si, aunque parecía que nunca iba a llegar, aquí está la primera convocatoria de la temporada:

Partido contra los "hermanos mayores", es decir, contra FC.Barcelona categoría senior

Día: 5 de Septiembre
Lugar: Palau Blaugrana
Hora: 6.30h Por supuesto después del entreno.
Equipación: pantalón de jugar, polo y pantalón de chándal.... de momento.

Ni que decir tiene, que no hay mejor manera de empezar.... teloneros del partido que disputará FC.Barcelona y Braga y al que deberemos asistir para ayudar con nuestro apoyo a la clasificación para la "Champions".

4 comentaris:

Xavier ha dit...

Osti com mola! Soc el primer en possar un comentari en aquest flamant blog!

Bueno, doncs apa, que tingueu sort contra els seniors i no abuseu de la vostra victòria, no fos cas que els hi baixés la moral ;-)

Anònim ha dit...

A tal "señor tal honor".

Como añoramos al más mejor de los webmasters !!!!!.

En cuanto al resultado del partido seguro que no perdemos de mucho, "listo", ya que la duración es de sólo 1/2h :) :) :)

Anònim ha dit...

No us lliurareu de nosaltres tan fàcilment!!! Jo sóc la segona "ex" que escriu en el vostre blog. Avui he vist uns quants dels xavals per la tele, i fan molt de goig. Ah! i la Raquel també feia goig a primera fila. Bé, ho he trobat molt a faltar això durant tot l'estiu, o sigui que com ara ja s'ha donat el tret de sortida, doncs ENDAVANT I FINS AVIAT !!!!

Anònim ha dit...

I no n'hi a dos sense tres jo també bull aportar
el meu granet de sorra,desitgo que tots tinguem un bon començament i que quan ens trobem al camp estiguem en les mateixes circumstancies bull dir que amen empatats a punts ja se que somnia es gratis, però com bon espartà sempre s'ha de lluitar pensant en la victòria desprès ja es veurà, però "siempre positivo nunca negativo"